כוחות ההתמודדות שלנו – מה מוציא אותנו למסע הגיבור/ה? לאן אנחנו הולכים לבקש עזרה? מה עוזר לנו להתמודד ? מה אנחנו מגלים במהלך המסע על עצמנו ועל כוחות ההתמודדות שלנו? – התנסות סדנאית באמצעות סיפורים קלאסיים (התנסות ביבליותרפית) ואישיים.
מורי הדרך שאנחנו הופכים להיות עם השנים, לעצמנו ולאחרים. איזה מורי דרך הפכנו להיות? איך אנחנו משפיעים על סביבתנו? מי הם מורי דרך שפגשנו ושעיצבו את חיינו? התנסות סדנאית באמצעות סיפורים קלאסיים (התנסות ביבליותרפית) ואישיים.
העמקת החיבור שלנו לעולם הסיפורים: איך מקשיבים לסיפורים? איך מתחברים לגרעין ולמהות של סיפורים? מה הסוד שטמון בכל סיפור שאנחנו קוראים או שומעים? איך אנחנו יכולים להעשיר את חוויית חיינו היומיומית באמצעות סיפורים שנלמד לספר על מה שאנחנו פוגשים? התנסות חווייתית באמצעות מוסיקה, עבודה סדנאית בזוגות, כתיבה, ולמידת טכניקות לשמירה נכונה של סיפורים.
הסופר/ת הפנימי/ת – בכל אחד מאתנו יש סופר או סופרת שמתרגמים את המציאות ואת מה שקורה לנו בה לסיפורים. האם הסיפור שאנחנו מספרים על מה שקורה לנו הוא סיפור כואב ומגביל או אולי סיפור מרפא ומצמיח? איך מאמנים את הסופר/ת הפנימיים לספר סיפורים שיקדמו אותנו? התנסות סדנאית באמצעות סיפורים קלאסיים ואישיים, כתיבה ועוד..
ארון הסיפורים המרפאים שלי – מפגש חובה לכל ספרן או ספרנית. מהם סיפורים מרפאים? למה יש ספרים וסיפורים שנימשך אליהם יותר, שנתרגש מהם יותר? שנרצה לקרוא בהם שוב ושוב? איפה בארון הספרים שלנו מסתתרים הסיפורים המרפאים שלנו? איך אנחנו יכולים להדריך אחרים (למשל קוראים) למצוא את הסיפורים המרפאים שלהם?
ארון הסיפורים המרפאים –חלק ב' הסיפורים האישיים שלנו כסיפורים מרפאים. הסיפורים שלנו עשויים להיות נטולי סיום כי לפעמים הם עדיין נכתבים. מהם הסיפורים המרפאים המתמשכים שלנו ולמה כדאי שנראה אותם בהתהוותם? עבודה סדנאית המלווה בטקסטים כתובים, בכתיבה ובסיפורים אישיים.